Nieuw kantoor voor duizenden HP werknemers

Hewlett-Packerd zal bijna 16.400 vierkante meter kantoor gaan huren in het nieuwe kantoorgebouw aan het Dominikański plein. HP’s werknemers van Grunwaldzki Center en Globis zullen eind 2015 verhuizen naar deze nieuwe locatie.

Skanska Property Polen en HP Global Business Center hebben een overeenkomst gesloten waarin HP bijna 16.400 vierkante meter kantoor gaat huren in het nieuwe kantoorgebouw aan het Dominikański plein. “HP is een hele grote huurder, wij hebben hier rekening mee gehouden en dit kantoorgebouw voorzien van wat HP van ons vraagt. Wij zijn trots dat we HP kunnen helpen met hun groei in Wroclaw” zegt Katarzyna Zawodna, directeur van Skanska Property Polen.

Het nieuwe kantoor van HP zal over twee gebouwen verdeeld worden van het Dominikański kantoor. De twee oude kantoren worden afgestoten en alle werknemers van deze locaties worden geplaatst in het nieuwe kantoor. Het andere kantoor van HP in het historishe Renoma gebouw zal behouden blijven. Momenteel heeft HP 2.500 werknemers in Wroclaw.

Het Dominikański kantoor is alweer de vierde investering in Wroclaw van Skanska Property Polen. Tien maanden voor oplevering is al ruim 50% van het totale complex verhuurd.

Bron: 17-9-2014